Pagina's

woensdag, april 22, 2009

Man bijt hond

Gisteren heb ik voor het eerst in lange tijd nog eens naar Man bijt hond gekeken. Allez, een stukje, want ik krijg dus nog altijd het vliegend schijt van dat programma. Dat je eens met iemand lacht, tot daar aan toe, sommigen verdienen niet beter. Maar dat je je hele format rond het uitlachen van simpele mensen bouwt, dat is een brug te ver.

Een ouder koppel zit in de zetel en vertelt. Dat ze liever 's middags naar Thuis kijken. Omdat het 's avonds precies allemaal sneller gaat. Dat ze rapper spreken en dat dat waarschijnlijk is omdat ze op de juiste minuut klaar moeten zijn. En dat dat overdag precies toch trager is. En beter gesproken. En dat dat toch raar is. En dat ze overdag misschien meer tijd hebben. En of ze dat dan rapper afspelen 's avonds. En dat er tegenwoordig toch veel geweld is op tv. En seks. Met mannen. En vrouwen. En de dieren. En dat er mensen zijn die een schotel kopen om naar de seks te kunnen kijken. En dat is dan tot twee uur 's nachts hé. En dat de buurman nu ook zo ne schotel gekocht heeft (hupla, denkt buurman). En dat Thuis 's middags toch trager gaat. En dat dat beter is. En al.

En daarna "Dokters en Dochters". The horror! Het schijt, I tell ya. Daar betalen u en ik belastingen voor.

Ze zouden beter wat meer energie in hun website steken. Zo'n triestig geval. Of daar een reportage over draaien. De recentste bijdrage is van 16 april, onder de rubriek "actua". Woehaha!

Geen opmerkingen: