Pagina's

woensdag, april 08, 2009

w&w-nieuws.net

We willen niet beweren dat we het beter zouden kunnen (zie vorige post), maar hieronder geven we de mensen van deredactie.be enkele tips om de groene balk op een correcte manier te gebruiken.

De Red-Actie!

Binnenland

De voormalige Eerste minister heeft zijn commentaar bekend gemaakt. Waarover hij commentaar gaf is nog niet bekend, maar waarnemers kenners ontcijferden de woorden 'Trudy', 'kaka', 'tapijt in de living' en 'stomme geit'. Wat dit cryptisch commentaar betekent moet nog verder onderzocht worden. De vrouw van Yves Leterme ontkent ondertussen dat haar man haar soms stomme geit noemt. Het bericht wordt steeds vreemder.


In Antwerpen ontdekte een team wetenschappers de langste tenen ter wereld. Michael F. - de onderzochte persoon - zegt dat hij nochtans iemand kent die nog langere tenen heeft dan hij. Jean-Marie Dubbel D. ontkent. Volgens Jean-Marie is Michael een platte opportunist die zoveel mogelijk op tv bij Phara wil komen. Een duidelijk geval van de pot en de ketel.
Sarah Bettens, Truus Druyts, Yasmine en Wim De Vilder betreuren ondertussen het gebruik van het woord 'pot' in dit bericht. Het woord zou op deze manier een pejoratieve betekenis krijgen.


In Gent werd deze nacht brand gesticht in de gebouwen van het ACOD. In de buurt werd een verdachte opgepakt die beweerde dat hij eindelijk de politieke moed gevonden had.

Buitenland

BZ (Bekende Zaag) Madonna C. werd in Malawi betrapt toen ze een kind wilde kopen. Alle biologische moeders van Baby J. ontkennen elke betrokkenheid.


Jozeph Alois R. heeft ook weer van zich doen spreken. In een poging om Madonna C. te voorzien van genoeg baby's om te adopteren (zie ons vorige bericht), heeft hij de Afrikaanse bevolking wijsgemaakt dat condooms niet beschermen tegen AIDS. Op die manier bezorgt hij de Afrikaanse pastoors dubbel werk: meer kindjes om te dopen en meer AIDS-doden om te begraven.

Spojt

Na een voetbalmatch van de Belgische nationale ploeg tegen een apenland uit het heel nabije Oosten, hebben de Belgen de vernedering gekregen die ze verdienden. Vreemd genoeg worden hiervoor niet de mannequins - tegenwoordig ook wel voetballers genoemd - gestraft, maar de man die hen al maanden probeert uit te leggen dat dat ronde ding in dat grote rechthoekige ding aan de overkant moet.


We sluiten het sportnieuws af met een spelletje: waar is de bal? U mag drie keer klikken en dan wint u niets. Ook niet als u de bal gevonden heeft, neen.

Filmnieuws

In Cannes werden de Gouden Palmen uitgedeeld. Persoonlijk verkiezen we de Dobbel Palm, maar soit. Opgemerkte gaste op het filmfestival was Lolo Ferrari. Wij dachten dat ze al een tijdje dood was, maar blijkbaar zorgen siliconen voor een betere conservering dan aanvankelijk werd aangenomen.
Opgelet, dit bericht heeft niets te maken met het spelletje "waar is de bal". We hadden het even overwogen, maar het was te moeilijk om naast de ballen te klikken. Om niets te winnen, moet u bij ons wel een klein beetje moeite doen.

Tot zover deze Red-Actie.

Geen opmerkingen: