Pagina's

donderdag, augustus 06, 2009

Rotzooi te koop

Aha! Augustus is begonnen. Tijd van hittegolven, mojito en van het jaarlijkse Dekenijfeest Heirnis!

Jawel, beste flatscreenkinderen: de Heirniswijk in Gent slaat weer aan het feest. En niet zomaar efkes een avondje of een dagje, neenee, het Dekenijfeest Heirnis duurt zomaar eventjes VIJF volle dagen. Patersholfeesten, eat your heart out!

Er valt heel wat te beleven op de Dekenijfeesten Heirnis. Wat dacht je van "spel met grenzen"? Grenzen dienen om te overschrijden! Of het "mototreffen"? Een must! De quiz van ooit? Naar het schijnt gemakkelijk.s

En natuurlijk: de grote rommelmarkt. Waarschijnlijk één van de grootste rommelmarkten in Gent en omliggende straten. Heb je een boenmachine nodig voor het parket? Check! Een reusachtige wollen regenboogkleurige trui uit het begin van de jaren '90? Check! Een bijna antieke pupiter? Check! Een boek? Check! Een echte walkman uit de jaren '80 die het nog doet? Check! Een printer-faxer-scanner-copyer-ding? Check! Een mooie vaas? Check! Een lelijke vaas? Check! Een what-in-godsnaam-was-I-thinking-broek? Check!

En we gooien er nog een kindvriendelijke actie tegenaan: er komt een viskraam! Niet met van die duffe eendjes in een bak water, neehee. Een hip viskraam met een visding en met hippe bruine papieren zakjes waar hele leuke en toffe spulletjes in zitten. Vier keer vissen voor een euro! Komt dat zien, komt dat zien! Je kinderen kunnen uren pret beleven, als je maar genoeg euri meebrengt en ze niet goed zijn in het vissen naar hippe bruine papieren zakjes.

Je ziet het, geen enkele reden om niet af te zakken naar de rommelmarkt van de Dekenijfeesten Heirnis! Zaterdag 8 en zondag 9 augustus in de Forelstraat in Gent. Zaterdag van 6 uur tot 18 uur (al zal het ter hoogte van nummer 76 waarschijnlijk van ongeveer 9 uur tot ongeveer 18 uur zijn) en zondag ook van 6 uur tot 18 uur, maar dan moeten we vroeger stoppen, want het is ook feest in het Astridpark.

Bij vertoon van onderstaande bon krijg je een stevige handdruk als je minstens 25 euro uitgeeft aan ons kraam!


BON
Goed voor 1 stevige handdruk bij aankoop van
minimum 25 euro
aan ons kraam
op de rommelmarkt van 8 en 9 augustus
tijdens de Dekenijfeesten Heirnis
in de Forelstraat
in Gent
(bon niet cumuleerbaar
met andere kortingen
of acties)

Geen opmerkingen: