Pagina's

zondag, juni 17, 2007

Johnny says: relax

Het is nu weekend. Dat dient om te relaxen.
Vrijdagavond pizza en daarna naar de Greek club. Een cafe waar alleen blanke expats komen, een paar Indiers en de occasionele rijke zwarte. Teveel gedronken en zaterdag wakker met een katertje.

Zaterdag bezoeken we de Cultural heritage. Daar kan je souvenirs kopen. Helaas is alles erg duur, dus jullie hoeven op niet veel te hopen.
's Namidags gaan we zwemmen in een blanke club. Eerst nog wat roddelen over de andere blanken. Eigenlijk vormen de blanken hier een klein groepje dat elkaar de hele tijd opzoekt.
's Avonds eten we bij de Chinees, en daarna gaan we naar Masai Camp.
Daar wordt op zaterdag disco gehouden. Eindelijk een plaats waar het niet vol zit met blanken. De sfeer is er geweldig, vier zwarten stelen er de show op de dansvloer en ze kunnen er wat van.

Zondag

Jan woont vlak naast een kerk. Om 8u30 begint meneer pastoor op zijn orgeltje te rammen. De muren en daken zijn hier niet echt geisoleerd, dus we genieten met volle teugen. Een uurtje later begint de zwarte mis en het lijkt alsof er honderden mensen aan het vieren zijn. De mis duurt hier 4 uur. Het gezang is geweldig, maar het jammeren over de begane zonden is creepy.

Alles gaat nog altijd prima.

Morgen vertrekken we voor 6 dagen op safari. We zullen proberen om een foto te maken van een beestje.

Groetjes,
Wim en Wendy

Geen opmerkingen: