Pagina's

woensdag, maart 04, 2009

Flitspaal

En dan zijn er mensen die tegen flitspalen zijn. De flitspaal op de Kasteellaan werkt niet. Al zeven maanden niet.

En dat heeft zo zijn gevolgen...

De 19-jarige studente uit Oostende die gisterochtend werd aangereden in de buurt van het Gentse Dampoortstation, is buiten levensgevaar. De dader, die na het ongeval vluchtmisdrijf pleegde, is niet langer aangehouden.
Het rijbewijs van de dader, een man van 25 uit Antwerpen, wordt voor 15 dagen ingetrokken.
De man reed het meisje aan toen ze het zebrapad aan het oversteken was op de Kasteellaan. Hij pleegde vluchtmisdrijf, maar kon later op de dag worden aangehouden.
Hij was onder invloed en had medicijnen gebruikt waarbij het verboden is met de wagen te rijden.


Dronken, onder invloed van pillen, te snel, vluchtmisdrijf en dan nog een poging om zijn auto als gestolen op te geven. Meer dan één reden om zo iemand op te sluiten, zou een mens denken. Maar neen! Die mens is 15 dagen zijn rijbewijs kwijt en kan daarna weer vrolijk de baan op. Of meteen zonder rijbewijs natuurlijk, want hij heeft nog altijd zijn auto.

Wraakroepend!

1 opmerking:

samuel zei

die maandag was ik getuige van de aanrijding -een rookwolk,samen met een harde droge klap ,een schoen vliegt in de lucht en een lichaam wordt meegesleurd ,weggeslingerd door een wagen(die zeker 70km per uur reed),gehuil en getier, een jongen rent waanzinnig roepend naar de plaats waar het levenloze lichaam ligt,probeert nog een uitval naar de wagen die zich in ijltempo uit de voeten maakt....
het meisje ligt op haar rug in het midden van de weg,roerloos,het onderbeen in een vreemde hoek verbogen,gekraakt,het gezicht aan een zijde geschaafd.....
de brutaliteit waarmee zoiets gebeurt is hallicunant en het rijbewijs van die man moet minstens voor de rest van zijn leven ingetrokken worden om nog maar te zwijgen van de schadevergoeding .