Pagina's

donderdag, mei 31, 2012

Viva Las Vegas!

We bezoeken Zion National Park op weg naar Las Vegas.
Opnieuw worden we per bus door het park vervoerd. Zalig is dat. We rijden mee tot een punt vanwaar je 3 toppen van bergen kan zien (Jacob,Abraham, Isaac) kort tripje, niet echt de moeite waard.
Dan rijden we nog een stuk verder naar de 'weeping rock': een overhangende rots waar water vanaf sijpelt en waar je hangende planten ziet. Bizar! Lekker doucheke kunnen pakken wel.
Vanop die plek doen we ook een wandeling naar 'hidden canyon'. Zeer fijne wandeling. Helemaal boven moet je je aan kettingen vasthouden omdat het pad te smal is. Spannend! We komen onderweg nog een zielige alleenstaande arch tegen. Toch raar dat die dingen gewoon ontstaan zo... 
Ooit, als we eens wat tijd hebben zullen we eens door de 'narrows' wandelen: je volgt dan een rivier tussen de rotsen, die misschien of misschien ook niet droog staat. 
We rijden door naar Las Vegas waar we tegen 19u aankomen. We vinden zeer gemakkelijk ons hotel, veel sfinxen zijn daar niet. In Las Vegas word je verplicht om bij om het even welke verplaatsing (vb. vanaf de parking naar het onthaal,...) een heel casino door te wandelen (met bagage, met sletsen, met okselvijvers, maar toch lijken we niet de marginaalste gasten..).
We waren van plan om een gokje te wagen maar de sfeer is er niet naar. Ofwel heb je overvette madammen die zich in een rolstoel verplaatsen wegens te veel vet aanwezig, ofwel heb je de macho's die met groene dollars staan te zwaaien (nu ja: alle dollars zijn groen, maar toch...). We kuieren de strip wat af en komen zo terecht in Parijs, New York, Egypte, ... en reisje op zich. Het is zo een 40°C en het waait keihard. De dagelijkse fonteinenshow in het Bellagio kan niet doorgaan door de wind. Soit, er zal wel iets op youtube staan.
Blij dat we morgen weer weg zijn uit dit oord van verderf (maar je móet het absoluut eens gezien hebben).

Droevig rotsje
Oew Smallekesss

De voortplanting

De voortplanting deel 2, oftwel voyeurisme.
Oew beetje diepkessss


Zo lelijk maat!

A knife, a fork...

Paris, Las Vegas

Euhmmmm

Geen opmerkingen: