Pagina's

maandag, februari 16, 2009

The Target


Wie gisteren in Gent rondwandelde kon een zootje ongeregeld tegen het lijf lopen dat plots "Schiet! Schiet!" begon te brullen?
Een afrekening in het milieu? Een geheime politie-operatie? Een potloodventer?
Niets van dat alles: wij speelden The Target!
Een stadsspel met gps en technologie en al.

De wervingstekst is wervend, dus de verwachtingen waren hooggespannen.

Thomas en ik waren de eerste hamsters - eh - gangsters. We vlogen er meteen in en brachten de politie, uw vriend, op verschillende dwaalsporen. We vertrokken aan de Ottergemsesteenweg, via het Sint-Pietersplein, door het Muinkpark naar het Zuid, waar we bijna onderschept werden door Wendie en de Sari, en dan zo snel mogelijk terug naar het Citadelpark.
Na 35 minuten hadden we pech, Lazy Cop Joachim en vooral Amarula-drinking Cop Dominique knalden ons neer, op een goeie 5 minuten van ons hoofddoel. Het Citadelpark zal nooit nog hetzelfde zijn. Dat Dominique daarbij alle verkeersregels aan haar laars lapte laten we hier dan nog in het midden. We zouden niet willen dat de echte Bad Ass Coppers van Gent er achter komen. Aan de andere kant, we willen prinses Prieeltje wel eens live in actie zien.

Na twee uur topsport brachten we (stikkapot) de gsm's met ingebouwde gps terug naar het gamecenter.

En vandaag? Vandaag doet alles zeer, van de kuiten, over de quadriceps, via de ... onderrug, tot in de nek. Sport, dat is nergens goed voor.

Wanneer spelen we nog eens?

Geen opmerkingen: