Dessertmenu van de week:
Peren in rode of witte wijn
Crumble
Kletskoppen
Caramel
Méringue Française
Chocomousse!!!!!!!!!!!!!
En waar hebben we het deze week over? De speciale dingen of de lekkere dingen???
Chocomousse dus!!
200 g fondant chocolade
90 g suiker
120 g eiwit (± 4 eieren)
450 g slagroom
Chocolade smelten au bain-marie.
Suiker en eiwit samen stijfopkloppen, slagroom tot yoghourt-dikte opkloppen.
Beetje room aan chocolade toevoegen om warmte te breken, daarna om de beurt room en ei afwisselend erdoor roeren.
Manmanman lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
3 opmerkingen:
Kun je deze recepten aan je moeder doorgeven. Wij gaan daar nogal eens eten. Vandaar......
@anoniem: Laat mij weten wanneer je daar nog eens gaat eten, dan zorg ik dat ik op tijd ben.
Zeker zo rond 12 november, maar misschien ook al eens eerder.
Een reactie posten